Vaata, mis muutub tänasest Taxify kasutamisel

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Alates tänasest kehtivad Taxify rakenduses privaatjuhtidele ja taksojuhtidele Tallinnas samad hinnad ja kvaliteedinõuded.

Äsja vastuvõetud uus ühistranspordiseadus võrdsustas privaatjuhtidele ja taksodele kehtivad reeglid. Taxify ühendab senised Private ja Taxi kategooriad ühiseks Taxify kategooriaks.

Kõikidele autodele kehtivad samad kvaliteedinõuded ning baashinnakiri, mille järgi on sõidualustustasuks 0,99 eurot, kilomeetri hinnaks 0,35 eurot ja minutitasuks 0,1 eurot. Sõitude hinnad arvutab välja Taxify rakendus ning sõidu väljavõte saadetakse kliendile tellimuse lõpus e-postile, olenemata makseviisist ja sellest, kas autol on taksotunnused või mitte. Vajadusel kasutab Taxify dünaamilist hinnastamist ehk suure nõudluse korral tõusevad hinnad tavapärasest kõrgemaks.

Uunenenud Taxify äpp annab kliendile võimaluse valida Taxify, Premiumi, XL ja Tesla kategooria vahel.

  • Taxify kategoorias maksab klient baashinnana 0,99 eurot stardi eest, 0,35 eurot kilomeetri eest, millele lisandub 0,1 eurot ajatariifi tasu ühe minuti eest terve sõidu vältel.
  • Ruumikamate ja esinduslikumate Premium autode sõidualustustasu on 2,29 eurot, kilomeetri hind 0,45 eurot ja ajatariif, mis rakendub terve sõidu vältel, 0,13 eurot minutis.
  • XL on bussiteenus kuni kuuele kliendile ja selle puhul on stardihinnaks kolm eurot, kilomeetri hinnaks 0,6 eurot ja terve sõidu vältel rakenduv ajatariif 0,2 eurot minutis.
  • Tesla elektriautode sõidualustustasu on 3,2 eurot, kilomeetrihind 0,6 eurot ja ajatariif 0,25 eurot minutis. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles