Tartu-Tapa raudteelõigu remont muudab Elroni sõiduplaane

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong Tartu rongijaamas.
Elroni rong Tartu rongijaamas. Foto: Margus Ansu

4. juulist kuni augusti keskpaigani muutuvad seoses Tapa-Tartu raudteelõigu remonttöödega Tallinn-Tartu, Jõgeva-Tartu, Tartu-Valga ja Tartu-Koidula-Piusa rongide sõiduplaanid.

Osad Tallinn-Tartu liini reisid on teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti (erandina ka kolmapäeval, 5. juulil) asendatud bussidega Vägeva-Tartu või Jõgeva-Tartu lõigul, teatas Elron. Võrreldes tavapärase remondipäevade graafikuga on erisusi ka teisipäeva, 4. juuli õhtupoolikul ning kolmapäeva, 5. juuli hommikupoolikul. Osaliselt bussidega asendatud reisidel ei toimi tavapärased otseühendused ja ümberistumise võimalused Valga ja Koidula suunas.

«Kuna remonttööd nihkuvad Tartule lähemale, siis enamasti saab ka remondipäevadel sõita rongiga Tallinnast Jõgevani ning lüheneb bussiga teenindatav osa,» lisas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Samuti oli seni kella 18 paiku Tallinnast väljuv ekspressrong osaliselt bussiga asendatud, aga alates 5. juulist teenindab seda reisi täies ulatuses rong.

Kehtivad sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt ning alates 3. juulist Elroni peatuste juurest infostendidelt.

Asendusbusside peatused on märgistatud Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad leiab Elroni kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles