Raudteeremont muudab Keila ja Riisipere rongide sõiduplaane

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni elektrirong ei jõua Põlvasse ega Valka ka tulevikus.
Elroni elektrirong ei jõua Põlvasse ega Valka ka tulevikus. Foto: Mihkel Maripuu

Pääsküla-Keila raudteelõigul toimuva remondi tõttu sõidavad rongid 5.–30. juunini Pääsküla, Keila, Kloogaranna, Riisipere ja Paldiski suunal tööpäevadel ajutise sõiduplaani järgi.

Juunikuine remont rongiliikluses katkestusi ei põhjusta. Reisijaid teenindatakse täies ulatuses rongidega, asendusbusse kasutusele ei võeta. Kuni kella kümneni hommikul jääb kehtima tavapärane sõiduplaan. Hilisemate väljumiste puhul on enim mõjutatud Riisipere suuna sõitjad, kel tuleb kohati Keilas teisele rongile ümber istuda.

«Hommikune sõiduplaan ei muutu ning tööle jõudmine on sama mugav ja kiire kui seni,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Ehkki asendusbusse ei kasutata, tuleb arvestada muutunud sõiduplaaniga. Riisipere suunal sõitjail tuleb mitmete reiside puhul Keilas teisele rongile ümber istuda. Sõiduplaanis on siiski ka väljumisi, mis sõidavad Tallinnast Riisiperre otse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles