Spordiklubi nõudis loobujalt soolast trahvi

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treening spordiklubis Myfitness.
Treening spordiklubis Myfitness. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Spordiklubi Myfitness klient Tiina (29, nimi muudetud) sai mullu sügisel juurde teise töökoha ning klubi treeningplaanist kadus teda huvitanud treening. Sellises olukorras soovis naine klubist välja astuda, kuid selle eest nõuti talt pea 180 euro (2800 krooni) suurust trahvi.

«Polnud vahet, mitme kuu pärast lõpetad, trahvisumma oli ikka üks ja sama! Selle oleks pidanud veel kolme päeva jooksul ära maksma – nuta või naera, no kust sa võtad selle raha?» rääkis Tiina Õhtulehele.

Naine ootas siis kannatlikult, millal tema aastane leping lõppeb ning maksis hoolimata sellest, et ta enam klubi teenustest huvitatud polnud, 57-eurost (pea 900-kroonist) kuutasu.

Tänaseks on Myfitness lõpetanud tähtajaliste lepingute sõlmimise ja lepingu saab lõpetada poolekuuse etteteatamisega, kuu või paar ette öeldes saab välja astuda ka Arigatost, Spartast ning Arctic spordiklubist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles