Lugeja küsib: miks kleebib Omniva omavoliliselt postkastidele reklaamposti keelava kleepsu?

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkastile kleebitud reklaamposti keelav kleeps.
Postkastile kleebitud reklaamposti keelav kleeps. Foto: Lugeja pilt

«Miks kleebib Omniva omal algatusel kortermaja postkastidele sildi «Palume siia aadressita reklaami mitte panna»,» kirjutas lugeja.

Vastas Omniva kommunikatsioonispetsialist Mattias Kaiv:

«Tegemist on olukorraga, kus korteriühistu on edastanud Omnivale soovi ühiselt reklaamposti postkastidesse saamisest loobuda. Mõnel juhul soovitakse reklaam saada hoopis eraldi alusele postkastide lähedal.

Üsna tõenäoliselt peame aga selle võimaluse, kus korteriühistutel ühiselt reklaamist loobuda saavad, ära kaotama. Sel juhul korjame kõik ühisavalduste tulemusena kleebitud kleebised ise postkastidelt ära.

Kui postkasti omanik tegelikult reklaamist loobuda ei soovi ning kleebis on tema postkastile jõudnud ilma tema nõusolekuta, siis on tal võimalus pöörduda Omniva klienditeeninduskeskusesse ning paluda kleebis eemaldada. Samuti tuleks arusaamatused läbi arutada oma korteriühistuga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles