Coca-Colat püütakse kummalise valemiga tervislikumaks teha

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Coca-Cola Plus.
Uus Coca-Cola Plus. Foto: Tootja foto

Coca-Cola tuli turule uue, mõneti küsimusi tekitava tootega, milleks on kiudainesisaldusega karastusjook.

Kiudainetega karastusjooki Coca-Cola Plus tutvustati esmakordselt tänavu veebruaris Jaapanis, vahendab Business Insider. Ettevõte nägi palju vaeva, et töötada välja jooki, mis oleks ühtaegu suhkruvaba, madala kalorsusega ning sisaldaks viis grammi kiudaineid pudeli kohta.

«Me otsime võimalusi lisada oma tooteportfelli mitmekesisema funktsiooniga jooke,» teatas Coca-Cola juhtkonna liige James Quincey teisipäeval. Coca-Cola Plus kuulub tema sõnutsi kiiresti populaarsust koguvasse karastusjookide segmenti, mille eesmärgiks on sobituda mitmekülgse ja tervislikuma toitumisega.

See-eest ei avalikustanud ettevõte veel, kus ja kui palju on uut toodet plaanis müüma hakata. Kindel on aga see, et karastusjookide kustuma hakanud populaarsust üritatakse uuesti kasvatada ning seda loodetakse teha just nende tervislikemate versioonidega.

Seni on Coca-Colal madala kalorsusega jookide turuletoomine hästi õnnestunud. Ettevõte on kinnitanud, et Coca-Cola originaalretseptist ei loobuta kunagi, küll aga toodetakse tarbijate soove ja maitse-eelistusi jälgides edaspidigi suhkru- ja kalorivabu karastusjooke (Diet Coke, Coca-Cola Life ja Coca-Cola Zero, lisaks nende kofeiinivabad variandid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles