Kummalised ilukioskid trügivad turule (2)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuntud parfüüme võib Ilukioskist leida soodsamalt kui näiteks suurest ilupoest.
Tuntud parfüüme võib Ilukioskist leida soodsamalt kui näiteks suurest ilupoest. Foto: Tootja foto

Tallinnas on mõnes kaubanduskeskuses juba pikemat aega näha olnud müügiautomaate, kuid selle asemel et müüa kommi või limonaadi, saab nendest masinatest hoopis lõhnaõli.

ILUkioski juhatuse liikme Kätlin Simsoni sõnul on kiosk tegutsenud kaks aastat. «Esialgu tegutsesime ainult Norde Centrumis ning pool aastat hiljem avasime automaadi ka Haabersti Rimis,» ütles Simson. Nüüd leiab ILUkioski automaate ka Postimaja keskusest ja Sõpruse pst Rimi juurest.

«Automaadist parfüümi ostmine igaühele küll ei sobi, kuid oleme praeguseks jõudnud oma kliendibaasini ning müügitulemustega rahul,» märkis Simson. Idee müügiautomaadiks tekkis naise sõnul soovist pakkuda klientidele veebipoe hindadega kvaliteetseid lõhnasid ja kreeme ka jaekaubanduses. «Automaadi ülalpidamiskulud on väikesed ning ruumi võtab see ka vähe, selle tulemusel on võimalik pakkuda ka poole soodamaid hindu kui näiteks suurtes ilupoodides,» selgitab Simson ILUkioski müügimudelit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles