Omniva suleb enamiku Lõuna-Läänemaa postipunkte

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

1. aprillist paneb Omniva postipunkti kinni Kirblas, Kõmsil ja Kullamaal ning Lihula naabervallas Koongas.

Kui Kirbla ja Kõmsi postipunkt kaovad, jääb kummassegi Lõuna-Läänemaa valda alles üks postiasutus: postipunkt on Virtsus, postkontor ja pakiautomaat Lihulas, kirjutab Lääne Elu. Koongas hakkab postiteenust osutama kohalik pubi. Kullamaa võib sootuks postipunktita jääda, sest seni ei ole punktile uut kohta leitud.

Kullamaa vallavanem Jüri Ott ütles, et ei oska ühtegi paika välja pakkuda, kus võiks postipunkt tegutseda. «See ei ole normaalne, et postiteenust osutatakse toidupoes või hamburgeriputkas!» ütles ta.

Kõik neli suletavat postipunkti tegutsevad Lihula tarbijate ühistu poodides. Omniva on sulgenud maal järjest postkontorid ja sõlminud lepingud, mille järgi osutab postiteenust keegi teine: raamatukogu, kauplus, pubi.

Ühistu aga postipunktidest enam huvitatud ei ole. «Ühistu keskendub oma põhitegevusele ja andis meile teada postipunktide lepingu lõpetamise soovist,» ütles Omniva Läänemaa piirkonnajuht Andre Arula.

Loe pikemalt Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles