Uusi tooteid: mustikamaitsega vesi ja Somersby siider

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: A. Le Coq

Saku Õlletehas tõi turule uue, rahvushaheliselt tuntud Somersby siidri ja A. le Coq rikastas oma veevalikut mustika maitsega.


A. Le Coq lisas veele mustika maitst

A. Le Coq täiendas oma Aura vee tooteportfelli, tuues turule mustikamaitselise kergelt gaseeritud vee Aura Plus.

A. Le Coq’i juhi Tarmo Noobi sõnul tuuakse Aura veesarja eestlastele omane ja tuttav maitse. «Mustikas on meie metsamarjadest üks armastatuim,» selgitas ta.

Noop lisas, et Aura vesi pärineb Lõuna-Eesti 410 meetri sügavusest ordoviitsium kihist, mis tagab veele puhta ja mineraaliderikka koostise. Aura vesi sisaldab naatriumi, kaaliumi, kaltsiumi ja magneesiumi.

Aura Plus vete sarja kuuluvad veel ka pohla ja sidruni maitsega veed.

Saku tõi turule kuulsa Somersby siidri

Eesti siidriturg täienes Carlsbergi rahvusvahelisel tuntud siidriga Somersby.

Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm kinnitas, et uus bränd sobib hästi Eesti siidritarbijate harjumustega ja on mõledud nii naistele kui meestele. Somersby on kerge, värskendav, poolmagus siider, mille valmistamisel on kasutatud naturaalset mahla ja mis ei sisalda kunstlikke värv- ega maitseaineid.

Somersby konkurendid on kõik naturaalsed premium siidrid, aga eesmärk on haarata turgu ka näiteks veinisõprade hulgas.

Somersby siider on saadaval 0,33 liitrises klaaspudelis, toote alkoholisisaldus on 4,7 protsenti. Valida on kaks maitset: õunamaitseline Somersby Apple Cider ja pirnimaitseline Somersby Pear Cider.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles