Tallinki uuel kiirlaeval Megastar avatakse samuti Burger Kingi restoran

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burger King restorani avamine eelmise aasta alguses Tallink Star kiirlaeval.
Burger King restorani avamine eelmise aasta alguses Tallink Star kiirlaeval. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tallinki valmival kiirlaeval Megastar, mis alustab Tallinna-Helsingi liinil sõitmist juba jaanuari lõpus, avatakse samuti maailmakuulus Burger Kingi restoran, sest ettevõte laiendas frantsiisilepingut nüüd juba kahele alusele – kiirlaevadele Star ja Megastar.

ASi Tallink Grupp juhatuse liige Lembit Kitter ütles, et Burger King restorani avamisel Megastaril on mitmeid põhjuseid. «Esiteks on meie kogemus kiirlaeval Star olnud positiivne, meie reisijad on võtnud värskest toorainest ja personaalsete tellimuste alusel valmiva kiirtoidu hästi vastu. Ühtlasi on meile oluline ühtlaselt hea kvaliteet ja sarnased teenused mõlemal ettevõtte Tallink Shuttle'i kiirlaeval. Meie reisijad peaksid saama valida võrdselt mõlemat laeva, sest kõik eelistatavad tooted ja teenused on esindatud mõlemal laeval,» märkis Kitter.

Burger Kingi esindaja Soomes, frantsiisiettevõtte Restel Oy juhatuse esimees Mikael Backman nõustub, et grillburgerid sobivad kiirlaevale perfektselt. «Meie kogemus Staril on näidanud, et meie maitsvate, käsitööna valmivate burgerite järele on seal suur nõudlus. Me ei jõua ära oodata, millal same avada maailma teise merel sõitva Burger Kingi restorani maailmas,» lisas Backman.

Burger Kingi restoran asub Megastari kaheksandal tekil ning selle lähedal asuvad sajad istekohad, samas võimaldab burgerirestoran võtta toidu kaasa ükskõik millisele laeva reisijatealale. Restorani töötajad koolitatakse vastavalt restoraniketi rahvusvahelisele kontseptsioonile.

Restorani menüü on üleval ettevõtte kodulehtedel ning toitlustuskoht on avatud kõikidel nädalapäevadel kõikide reiside vältel.

Megastaril saab kokku olema seitse restorani ja kohvikut, kaasa  arvatud klassikaline Rootsi laud, à la carte restoran, kiirtoidurestoran ja kohvikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles