22 kingitust, mida su isa tegelikult jõuludeks tahab (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isale on tihti raske sobivat kinki leida
Isale on tihti raske sobivat kinki leida Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Isale jõulukingi leidmine võib olla paras peavalu. Tavaliselt kui üritadki temalt mõnd vihjet kätte saada, lõppeb see vestlus isa õlakehitusega või ütleb ta, et ei soovi midagi.

Kui sinu peas valitseb ideede koha pealt tühjus, siis Business Insideri nimekiri kingitustest aitab sul ehk inspiratsiooni saada. Uhketest tehnikavidinatest kuni lihtsamate igapäeva tarveteni - võib-olla saad sellle loo abiga oma plaane edasi viia.

  1. Nahast rahakott - rahakotid on just need asjad, mis saavad päevast päeva palju vatti ja kuluvad üsna kiiresti, sest neid ei vaevuta väga hooldama. Kui pükste taskust punnitab välja inetu ja päevi näinud kukkur, siis tead juba isegi, mis sinu vanemat võiks kuuse all oodata.
  2. Pudeli lõikaja - kui su isale peaks meeldima nikerdamine, siis professionaalne pudelilõikaja on selleks just ideaalne. Nii saab ta oma lemmikutest õlle- või veinipudelitest teha klaase, vaase, küünlaaluseid ja palju muudki.
  3. Juhtmevabad kõrvaklapid - need sobivad hästi tegelikult igale muusika armastajale. Kui aga isa on seda tüüpi mees, kellele meeldib kodus toimetamise ajal muusikat kuulata ning vali kõlarist kostuv muusika pole pole parasjagu võimalik, siis on just juhtmeta kõrvaklappidest palju kasu.
  4. Hea raamat - kui isal on öökapi peal mõni lugemisel olev lemmikraamat, siis mõtle, kas sellele on ehk ka järgmisi osasid tehtud või on poelettidele tulnud mõni sarnasesse valdkonda kuuluv kirjatükk.
  5. Käekell - mida rohkem oled nõus kulutama, seda muljetavaldavama kella saad.
  6. Fännisärk - ehk on su isa jalgpalli fänn või korvpalli fänn. See ei pea olema kohalik sportlane, aga kui tabad naelapea pihta, siis oled küll ühe inimese õnnelikuks teinud. Võid särgile juurde lisada näiteks ka ta enda nime, nii et number kuulub mängijale, aga nimi on tema oma.
  7. Sigarihoidja - tubakasõpradele on lihtne mõte võta spetsiaalsed sigarihoidjad, mis aitavad säilitada värskust. Sellisele tootele võid veel lasta peale kraapida oma nime, et muuta kingitust isiklikumaks.
  8. Vinüülimängija - vinüülid on taas populaarseks muutunud. Kui su isal on meelel mõlkumas mõte oma vinüülidelt tolm pühkida ja neid kuskil kuulata, siis aitaks uus mängija sellele kõvasti kaasa.
  9. Mugavad jalanõud - võiksid näiteks mõelda, et kui ta sõidab palju autoga, siis peaksid ka jalanõud vastavalt olukorrale olemas olema, sellised, mille kannad ei lähe autopõrandale vastu puutudes mustaks. Isale, kes käib palju jala, tuleks mõelda jälle teistsuguste jalavarjude peale.
  10. Eriline kohvimasin - kui su isa vajab päeva alustamiseks üht sõõmu kanget kohvi, siis erilise ja uhke disainiga kohvimasin või presskann võiks kingituseks sobida ideaalselt.
  11. Kohvioad - ja kui juba masin on, siis võiks alustuseks olla ka pisut kohviubade varu.
  12. Pudel lemmikalkoholi - uhked pudelid ja peenelt valmistatud sisu on just see, mis kvaliteeti armastavale isale korda läheks.
  13. Raseerijakomplekt - on mitmeid asju, millele isa peaks rohkem keskenduma. Oma nahahooldus on üks nendest ja hommikune habeme ajamine võiks olla mugav ning kiire, selle jaoks oleks ka häid vahendeid vaja.
  14. Droon - sellega mängimine on kindlasti lõbus ja läheb igale tehnikahuvilisele korda.
  15. Spordikott - kas ta käib juba aastakümneid sama spordikotiga trennis? Ehk oleks aeg uuema poole hakata vaatama: midagi mis poleks nii lössis ja kulunud.
  16. Mõnusad kodupüksid - midagi pidžaama ja päris pükste vahelist, millega oleks mõnus diivanil vedeleda.
  17. Komplekt sokke - korralikud sokid kuluvad alati ära.
  18. Tahvelarvuti - hea kombinatsioon telefonist ja arvutist, tehnikahuvilisele läheb kindlasti peale.
  19. Prillid - kui isa on pidevalt sunnitud ekraani vaatama, siis võiks silmade leevenduseks leida talle mõned head prillid, mis mõeldud just arvutiga töötamiseks.
  20. Pitsaahi - siin maailmas on vähe asju, mis on paremad kui pitsa. Miniatuurne pitsaahi võimaldab tal oma lemmiktoitu lihtsasti valmistada.
  21. Teksapaar - mitte ükski kapp ei ole kapp ilma teksadeta, isegi mitte isa oma. Kui su isal pole kombeks just väga rihti teksasid ise ostma minna, siis oleks need ehk hea mõte kuuse alla panna.
  22. Pusa - külmaks talveks on see igati asjalik abimees, üks mõnus soe pusa või kampsun.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles