Ekspert soovitab: seitse erakordselt kasulikku äppi toidunautlejale

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Ajal, mil paljud suured toidupoed pakuvad kojutellimise võimalust, on toiduvalmistamise äpid lausa asendamatud. Mõned neist annavad maitseelamustele aga täiesti uue tähenduse.

«Erakordselt mugav on kodus diivanil lesides telefonist vingeimad retseptid välja valida, koostada nädalamenüü, esitada e-poes tellimus ning mugavalt kullerit ootama jääda,» sõnas Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema, kes kasutab ise seda võimalust sageli.

Samuti võivad äpid osutuda kasulikuks hetkel, mil endal pole kokkamistuju ning lihtsam on toit restoranist koju tellida. «Sestap olen väga rõõmus ka ResQ ja Wolti suguste äppide leviku üle,» lisas ta ning tõi välja seitse mobiilirakendust, mis teevad igale toidunautlejale meelehead.

Menüü on suurepärane eestikeelne äpp inimesele, kes armastab lihtsust. Menüü koondab endas lademetes maitsvaid retsepte, mida järele proovida. Lisaks on äpp suureks abiks nädalamenüü koostamisel – vali toidud välja, lisa need isiklikku menüüsse ning soeta vajalikud toiduained ühe poeskäigu või e-poe tellimusega!

Teiseks asendamatuks kodumaiseks äpiks on Köök. Tegu on väga kasutajasõbraliku ja lihtsa rakendusega, kus leidub huvitavaid retsepte ja nende valmistamise videoõpetusi alates jääkohvist lõpetades hoidiste valmistamisega. Kui leiad isuäratava retsepti, lisa selle koostisosad vaid ühe nupuvajutusega ostunimekirja ning muuda poeskäik lihtsamast lihtsamaks.

Tastemade on kommuun, mis ühendab toidu- ning reisihuvilisi üle maailma, kes lisavad äppi isuäratavaid ja omanäolisi retsepte. Videokeskne äpp on mugav, sellega liitunud kokad ja nende videod lõbusad ning toiduvalmistamise viisid igati vahvad!

ResQ on eestikeelne äpp, mis kogub Tallinna restoranide seas üha enam populaarsust ning toob soodsalt lauale maitsva eine, aidates seejuures maailma toidujäätmetest päästa – äpiga liitunud söögikohad panevad toidud, mis muidu jääks üle ja läheks äraviskamisele, soodsalt müügile. Sinul tuleb vaid pakkumistel silm peal hoida, sobiv eine valida, tellimus esitada ning sammud restorani poole toidule järele seada.

Wolt muudab toidu ettetellimise mugavamaks kui kunagi varem! Äpp annab ülevaate parimate lähedalasuvate restoranide menüüdest ning võimaldab samas keskkonnas koostada ka tellimuse ja end toiduvalmistamise protsessiga jooksvalt kursis hoida. Toidu maksimaalne valmistamisaeg on 30 minutit ning soovi korral tuuakse see sulle lausa koju kätte!

Like A Local hoolitseb selle eest, et saaksid hästi söönuks ka võhivõõras linnas. Äpp hõlmab endas palju erinevaid funktsioone, mis tulevad uusi paiku avastades kasuks ning mis kõige parem – rakendus aitab vastavalt linnale üles leida ka vingeimad toidukohad, mille kohalikud ise heaks on kiitnud.

Calorific aitab tervislikult toituda, andes mõista, kui palju kaloreid erinevad toiduained sisaldavad ning jagades mahlakaid fakte erinevate toitude kalorisisalduste kohta.

Kõik väljatoodud rakendused on olemas nii Apple Store’is kui ka Google Play poes, vaid Calorific on saadaval üksnes Apple’i kasutajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles