Üleskutse: kirjelda ideaalset sõbrapäeva ja võida õhtusöök restoranis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Restoran Bordoo

14. veebruaril tähistatakse sõbrapäeva, mil on kombeks lähedasi ja kalleid inimesi meeles pidada. Tarbija24 kogub sel puhul kirjeldusi, mis oleks teie jaoks ideaalne sõbrapäeva kingitus või ettevõtmine. Vastajate vahel loosime välja õhtusöögi kahele restoranis Bordoo.

Selleks, et võita romantiline õhtusöök kahele väärtusega 140 eurot, saada toimetusele e-kiri ja kirjelda, millist kingitust või tähelepanu sa sõbrapäevaks ootad või siis milline oleks sinu jaoks ideaalne sõbrapäeva õhtu – kus selle veedaksid ning mida ette võtaksid.

Kirjeldusi ootame e-posti aadressile toimetus@tarbija24.ee hiljemalt 10. veebruariks 2011. Lisa kirjale kindlasti ka oma ees- ja perekonnanimi ning telefoninumber. Võitja selgub reedel, 11. veebruaril.

Restoran Bordoo asub Tallinna vanalinnas hotellis Kolm Õde. Sõbrapäevaks on peakokk Tõnis Siigur välja mõelnud spetsiaalse menüü, mis kehtib vaid 14. veebruaril. Selleks päevaks on reserveeritud ka laud Tarbija24 mängu võitjale ja tema kaaslasele.

Õhtusöök algab meelituskokteiliga, järgneb kokteilsalat tiigerkrevettidega ja sidruni-rosmariini sorbett vahuveiniga, Wellingtoni lihaveis seente ja trühvlitega ning magustoiduks on soe amaretto-šokolaadi fondant vaarikakastmega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles