Uutmoodi kempsu pärast puhkes skandaal

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulles vastu alternatiivkultuuri viljelejatele, varustati Austraalia maksuameti uus hoone WC-kabiinidega, kus kempsupott on paigutatud põranda sisse. Ihuhädade rahuldamisel pidavat need isegi tervisele kasulikumad olema.
Tulles vastu alternatiivkultuuri viljelejatele, varustati Austraalia maksuameti uus hoone WC-kabiinidega, kus kempsupott on paigutatud põranda sisse. Ihuhädade rahuldamisel pidavat need isegi tervisele kasulikumad olema. Foto: daily mail

Austraalia maksuametis puhkes tõeline skandaal pärast seda, kui Melbourne’i ehitatud büroohoone uhiuude tualettruumi paigaldati kaks põranda sisse ehitatud kempsupotti.

Maksuameti juhid seletasid säärast veidrat otsust sellega, et Canberras asunud vanas hoones olid tekkinud ületamatud probleemid seoses nende töötajatega, kes ronisid istumiseks mõeldud WC-potile jalutsi peale, vahendas Saarte Hääl Daily Maili kaudu.

Maksuameti pressiesindaja Jeff Lapidos selgitas ajakirjanikele, et Canberras püüdsid nad korduvalt välja selgitada, kes on need töötajad, kes ronivad WC-potile, et oma ihuhädasid kükitades rahuldada. Tema sõnul viidi töötajatega läbi ka delikaatseid vestlusi, mille käigus jagati õpetussõnu, kuidas WC-d õigesti kasutada. Lisaks pandi tualettidesse selgitava sisuga infoplakateid. Miski ei aidanud.

Pikemalt saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles