Taxify karmistab litsentseeritud taksojuhtide kontrolli

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify.



lt/Foto: LIIS TREIMANN
Taxify. lt/Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Taxify annab vastuse mupo teatele, kus lubab taksojuhtidele täiendavat kontrolli.

«Vastuseks MUPO tänasele pressiteatele kinnitame, et kasutajate turvalisus on Taxifyle kõige olulisem, ning kõnealune litsenseeritud taksojuht enam Taxify vahendusel tellimusi ei saa. Lisaks karmistab Taxify litsentseeritud taksojuhtide taustakontrolli, et viia see samale tasemele kokkuleppeveojuhtidega,» teatas Taxify juht Martin Villig.

Villigu sõnul ollakse tänasest eriti hoolsad kokkuleppevedajate suhtes, kus lisaks tavapärasele koolitusele kontrollitakse ka juhtide karistusregistri ajalugu – liiklusrikkumised ja kriminaalkaristused.

«Litsentseeritud taksojuhtide puhul Taxify karistusregistrit täna eraldi ei kontrolli, kuna siin usaldab Taxify juhtidele litsentse jaganud ametiasutusi,» sõnas Villig.

 Kuna kõnealune juhtum toimus just litsentsi omava taksojuhiga, palus Taxify litsentse väljastavatel ametkondadel olla edaspidi võimalusel hoolsam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles