Edukate inimeste hommikuharjumused, mida peaksid proovima

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Obama.
Obama. Foto: Jacquelyn Martin/AP

Kes meist ei sooviks olla edukas, kuid millised võiks välja näha edukate inimeste hommikud?

Kõigil meil on mõni hommikuharjumus, vahendab Independent. Selleks võib olla nii jooks kui ka kohvijoomine, kuid millised harjumused on kaheksal edukamal inimesel maailmas?

Apple´i omanik Steve Jobs

Kuulsa tehnikafirma omanik pidavat vaatama igal hommikul peeglisse ja küsima endalt: «Kas tänasest päevast saab minu viimane ja ma peaksin olema õnnelik nende tegevuste üle, mida ma täna korda kavatsen saata?» Kui Jobs vastab endale tol momendil eitavalt, siis ta teab, et peab kohe enda juures midagi muutma.

Mark Zuckerberg, Facebooki omanik

Zuckerberg riietub iga päev üsna ühtviisi, mistõttu väldib ta hommikul otsustamast, mida päeval kanda. Samuti alustab ta päeva väikese uinakuga, kuna suhtleb üldjuhul programmeerijatega kuni kuueni hommikul.

Winston Churchill, Suurbritannia peaminister

Churchilli eripäraks oli ärgata üles 7.30 ning lesida voodis kuni 11ni, samal ajal hommikust süües, ajalehti lugedes ning sekretärile juhtnööre jagades.

Barack Obama, USA president

Obama hommikuharjumus on teha nii kardio- kui ka lihastrenni. Seda kõike teeb USA esimene mees enne söömist 6.45 hommikul, pärast mida aitab pakkida tütrel kooliasju.

Bill Gates, Microsofti omanik

Gates on tuntud kui tervislik meesterahvas, ta jooksebki hommikuti jooksulindil tund aega, samal ajal arendab ta end mitmesuguste kuulamiskursusega.

David Cameron, Ühendkuningriigi peaminister

Kui Cameron ei tee tööd, siis veedab ta aega kodus olles perega, samal ajal lehti lugedes ja päevauudiseid kuulates.

Jeff Bezos, Amazoni juht

Igapäevaharjumuse tõttu eemaldab Bezos kalendrist kõik varajased kohtumised, et hommikuti pigem perega aega veeta ja tervislikku hommikusööki süüa.

Howard Schultz, kohvikuketi Starbucks omanik

Scultz ärkab üles juba 4.30, et minna välja koeraga jalutama, peale mida teeb ta 5.45ks valmis kohvi nii endale kui abikaasale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles