Liiva raudteejaamas oleks kaks rongi äärepealt kokku põrganud (2)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni reisirong.
Elroni reisirong. Foto: Elmo Riig / Sakala

Liiva raudteejaamas sõitis täna varahommikul Elroni rong keelava fooritulega välja, mistõttu oleks võinud kokku põrgata vastu liikunud reisirongiga.

Postimehe lugeja teatel jäi täna hommikul Liiva raudteejaamas Tallinnast kell 6.22 väljunud ja Raplasse suundunud rongil kokkupõrkest teise reisirongiga puudu kõigest 200 meetrit.

Elroni rongijuht sõitis jaamast välja keelava fooritulega, seades nii ohtu kümnete reisijate elud. Siiani hilinevad Rapla suuna rongid.

Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik kinnitas, et rong, mis teenindas reisi 261 (Tallinn-Rapla), sõitis Liiva raudteejaamas läbi keelava signaali ja pöörangu nr 36, mille tulemusena sai kannatada pöörangu sulgrööbas. «Rongijuht vahetati eksimuse tõttu välja, pöörangul tekkinud rike kõrvaldati, rong toimetati tehniliseks kontrolliks depoosse,» lisas ta.

Hetkel on rongijuhi sõiduõigus peatatud ja juhtumi kohta on algatatud sisejuurdlus. Joovet rongijuhil ei tuvastatud.

Elron palub vabandust klientidelt, kelle reis viibis.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles