Roolijoodikult konfiskeeritud sõiduk jõudis oksjoniga tagasi kunagise omanikuni

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eile Saare maavalitsuses toimunud roolijoodikutelt konfiskeeritud autode oksjonil tegi pakkumise ka ühe auto kunagine omanik, kes paljunäinud sõiduki ilmselt taas enda omandusse saab. 

Oksjonile pandud BMW 320i kunagise omaniku Tauri Häidma sõnul oli kunagi sentimentaalset väärtust omanud sõiduk kaks korda edasi müüdud, kuid viimane omanik ei omanud juhilube, tegi autoga korduvalt avariisid ning lõpuks tabati ka joobes peaga roolist, kirjutab Saarte Hääl.

Kogu see sündmuste jada tekitas nüüd mehes lootust kunagi talle kuulunud masin uuesti endale saada.

Pärast kõikide pakkumiste avamist oli põhjust bemmimeest õnnitleda, sest kunagi valedesse kätesse saanud auto oli leidnud tee tagasi endise omaniku juurde.

Häidma sõnul oli kunagi soetatud «projektika» kallal meeletult vaeva nähtud, tegemist oli lausa peaaegu täielikult käsitööga. Seepärast tegi ta autole ka turuväärtusest kõrgema pakkumise, et minna kindla peale.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles