Lugeja küsib: miks prügiauto juht prügikaste pildistab? (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed loobivad sageli konteineritesse valesid jäätmeid.
Inimesed loobivad sageli konteineritesse valesid jäätmeid. Foto: Raigo Pajula

«Märkasin Ragn-Sellsi prügiauto juhti konteinerite juures asjatamas ning mõnest prügikastist pilti tegemas. Milleks see vajalik on?» uuris lugeja.

Vastab AS Ragn-Sells turundus- ja kommunikatsioonijuht Rainer Pesti.

Aeg-ajalt juhtub, et konteinerites on jäätmed, mis ei peaks seal olema. Näiteks on üks levinuim eksimus see, et olmejäätmete konteinerisse on visatud ehitusjäätmeid (kive, betooni, wc-potid jne). Sellega tekib aga risk, et konteinerit tühjendamiseks tõstes läheb see lisakilode tõttu katki.

Üsna tavapärane on ka see, et paberikonteinerise on pandud tavajäätmeid või puulehti ja sellist konteinerit ei saa kahjuks paberiautosse tühjendada, sest see rikuks juba autos oleva puhta pabermaterjali.

Ragn-Sellsi autojuht fikseerib sellised olukorrad, et hiljem oleks meil lihtsam kliendile selgitada, miks konteinerit tühjendada ei saanud. Enamus pilte tehakse täna juba nutitelefoniga, millest andmed liiguvad automaatselt Ragn-Sellsi klienditeeninduse infosüsteemi ja iseteenindusse, viimasest saavad kliendid ka ise Ragn-Sellsi tehtud fotosid vaadata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles