Swedbank loobus tüütust uuendusest

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Pank täiustas eelmisel kuul avatud uut võimalust teha makseid krediitkaardi kontolt, nii et vaikimisi kontona avaneb maksekorralduse tegemisel igal juhul tavaline, mitte krediitkaardi konto.

Klientidel, kellel oli internetipangas vaikimisi konto seadistamata, ilmus seni uue makse alustamisel alati kontode rippmenüüs esimesel kohal olev konto. Mõningatel juhtudel võis selleks osutuda krediitkaardi konto.

Aprillikuus turule toodud võimalusele teha krediitkaardi kontolt pangasiseseid ja siseriiklikke pangaülekandeid lisandub nüüd ka välismaksete võimalus.

Lisaks eelnevale tegi Swedbank veel mõne uuenduse. Swedbanki Apple’i mobiiliäppi on lisandunud kauaoodatud pangakaartide haldamise võimalus. Maikuu lõpuks avaneb sama võimalus ka Androidi telefonide kasutajatele. Erakliendist kasutaja näeb nüüd mobiilipangas oma deebet- ja krediitkaarte, saab muuta nende kasutuslimiite, kaarti vajadusel blokeerida ning teatud aja jooksul ka uuesti avada. Kui kasutaja pole 10 päeva jooksul kaarti taasaktiveerinud, suletakse kaart lõplikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles