Teenindaja unustas roppused tšekile (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kliendi foto

Restorani ettekandja tõi külastajatele arve, mille pealt oli unustanud kustutada klientide kohta käivad inetud märksõnad.

Restorani juhataja ütles, et see ei juhtunud esimest korda ja ta on mitu korda oma töötajatele teada andnud, et selline tegevus tuleb lõpetada.

Nädalavahetusel Hiina restoranis einet nautinud kliendid ei olnud pärast tšeki nägemist just kuigi rõõmsad, sest neile vaatasid sealt vastu nende endi kohta käivad inetud kommentaarid.

Kõik algas sellega, kui teenindaja ei kandnud toitu ette nii nagu Hiina restoranis ette nähtud, kirjutas Washington Post. See aga tekitas juba klientide ja teenindaja vahel paraja pinge. Tšekki saades märkasidki restoranikülastajad selle lõpus mõningaid märkmeid.

Esimesel real oli kirjas «Im a plad a**hole» vihjates klientide moemeelele, sest pea kõik neist kandsid pleedi (inglise keeles plaid). Ometi aga eksis teenindaja õigekeelega. Teine, lapsikum kommentaar ütles: «I have a small penis», viidates kliendi suguelundite suurusele.

Pärast juhatajale teada andmist, kutsuti kaks teenindajat klientide laua juurde, kus siis juhataja vabandas ning selgitas, et teenindajad lihtsalt naljatasid omavahel. Ettekandjatel oli plaanis kommentaarid kustutada, aga nad unustanud enne arve väljastamist seda teha.

Olukorra tulemusena vähendati teenindajate töötundide arvu ning keelati neil töötada ajal, mil restorani külastab kõige rohkem kliente. Külastajad said kompensatsiooniks 20-dollarilise kinkekaardi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles