Koolinoored: naine võtku endale rikas mees (2)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Arder Nordea pangast jagamas rahatarkust Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi abiturientidele.
Angela Arder Nordea pangast jagamas rahatarkust Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi abiturientidele. Foto: Pärnu-Jaagupi gümnaasium

Mitmel aastal koolides rahast rääkimas käinud finantsasutuste esindajad peavad koolinoorte rahateadmisi üsna nõrgaks, ka õpetajad jäävad mitmete teemadega hätta.

Iga aasta märtsis korraldab Eesti Pangaliit rahatarkuse kuud ja selle raames ka rahatarkuse päeva, mil finantsasutuste töötajad käivad kooliõpilasi raha teemal harimas.

«Tihtilugu teavad üheksandad klassid kaheteistkümnendatest isegi rohkem ja julgevad rohkem kaasa rääkida, võib-olla sellepärast, et nad on veel kuidagi rikkumata,» arvab Nordea pensioni müügikonsultant Artjom Šapenkov, kes on käinud kolm aastat koolides rahast rääkimas. Sama kaua on noortele üritanud rahaasju selgeks teha ka Nordea liisingu klienditeenindusspetsialist Angela Arder, kes erinevalt Šapenkovist on käinud pigem maakoolides.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles