Krediitkaardi omanikel tasub netipangas käies olla tähelepanelik (1)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krediitkaardiga saab nüüd maksta ka sooja vee ja küttearvete eest.
Krediitkaardiga saab nüüd maksta ka sooja vee ja küttearvete eest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Swedbanki krediitkaardi omanikel tasub arveid tasudes olla tähelepanelik, sest nüüd saab krediitkaardiga tasuda ka arveid ning netipank võib just seda võimalust pakkuda esimesena.

Pank andis klientidele teada, et  nüüd saab ülekandeid ja makseid teha otse krediitkaardi limiidikontolt ning seda võimalust saab kergesti kasutada nii interneti- kui ka mobiilipangas.

Krediitkaardi limiidikontolt saab sooritada ülekandeid sama lihtsalt nagu arvelduskonto puhul, teha makseid erinevate toodete ja teenuste eest nii interneti- kui ka mobiilipangas ja kanda raha oma arvelduskontole.

Maksete ja ülekannete tegemise võimalus ei laiene määratud tagasimaksega krediitkaartidele.

Krediitkaardi limiidikonto ülekannetele kehtivad samad limiidid, mis on kehtestatud teleteenuste lepingus kontode üleseks või limiidikontot teenindava arvelduskonto ülekannete limiidiks.

Kui kaardiomanik ei soovi, et krediitkaardi limiidikontolt oleks võimalik ülekandeid sooritada, palub pank sellest teada anda helistades nõustamiskeskusesse 6 310 310 või pöördudes lähimasse pangaesindusse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles