Ettevõtlikud mehed avasid hädavajaliku remonditarvete kaupluse

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Samal ajal, kui Saue linnas vaieldi suurvallaga ühinemise poolt või vastu, avas 4. aprillil Kasesalu tänaval uksed «Saue Rauakaubad». Kümme päeva tööd on näidanud, et seni puudunud ehitus- ja remonditarvete ostmise koht on kohalikele vajalik.

«Mõtted said alguse sellest, et sõber Peeter Ütt tegi Sauel kodus remonti. Kuid keset töid sai liivapaber otsa,» meenutas juhatuse liige Guido Anijago ja lisas, et istus autosse ning sõitis pealinna liivapaberit otsima, vahendab Harju Elu.

Teekonna ajal tekkiski idee asutada linna esmavajalike tarvete kauplus ehk nii-öelda avariipood. «Mina tegelen rohkem kinnitusvahendid ja ehitustööriistadega ning Peetri alad on elekter ja sanitaartehnika,» lausus mees.

Sauel on kahjuks nii mõnegi tarvete müügis täiesti tühi maa, sealhulgas kinnitusvahendite. «Keilas on Bauhof ja Würth ning Laagris ehituskauplus, kuid sauelane peab hädas just sinna sõitma,» selgitas Anijago.

Refereeritud artiklit saab lugeda Harju Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles