Saarlasi ärritab salapärane pealinnast tulnud taksojuht

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Kuressaare taksoturul on läinud kitsaks.
Ka Kuressaare taksoturul on läinud kitsaks. Foto: Sille Annuk

Saarte Hääle poole pöördus kuri kodanik, kes juhtis tähelepanu sellele, et Kuressaares on juba pikemat aega tegutsemas Taxify kaudu nn sõidujagamisega tegelev isik, kes sõidab 2012. aasta WV Passatiga.

Teistest Saaremaa taksodest erineb sõiduk ka hinna­klassi poolest: sisseistumine maksab vaid 2.29 ja kilomeetrihind on 0,49 eurot, kirjutab väljaanne.

Firma Taxify juht Martin Villig selgitas, et mingit linnapiirangut neil pole. «Praegu seadus sõidujagamisteenust ei reguleeri. See on nii ja naa,» möönis Villig, kelle sõnul saab nendega Tallinnas liitunud juht Saaremaal oma rakenduse tööle panna ja kliente teenindada. 

Villig arvas, et sõidu eest küsitav hind viitab samuti Tallinna juhile. «Mis puudutab hindu, siis need on meie poolt Tallinnas paika pandud. Väiksemas linnas on kilomeetri hind kallim ja sõite vähem, sellest ka kõrgem hind. Suures linnas tuleb päeva lõpuks parem kassa ja sellest ka väiksemad hinnad,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles