Rongireisijate arv näitab tõusutrendi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartust Tallinnasse väljuv rong.
Tartust Tallinnasse väljuv rong. Foto: Margus Ansu

Elroni rongidega tehti selle aasta esimese kolme kuuga üle 1,6 miljoni sõidu, mis on seitse protsenti rohkem kui 2015. aasta samal perioodil.

«Eesti inimesed sõidavad rongiga üha rohkem ja sagedamini. Rongireiside arv on kasvanud viimase poole aasta rütmis ja statistika näitab tõusutrendi jätkumist,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kongo märkis, et Elroni rongidega on praegu hästi kaetud ka need suunad, kus teeremont hetkel liiklust piirab – Tallinnas Pärnu maantee ja Paldiski maantee suunal.

2016. aasta esimesel kolmel kuul tehti Elroni rongidega kokku 1 622 000 reisi, mida on 7,2 protsenti rohkem kui eelmise aasta samal perioodil.

Elroni piletitulu oli 2016. aasta esimeses kvartalis 2,9 miljonit eurot, mis on 7,5 protsenti rohkem kui möödunud aasta samal perioodil.

Märtsis olid kõige populaarsemad liinid Tallinn-Paldiski (106 000 reisi), Tallinn-Tartu (87 000 reisi), Tallinn-Riisipere (78 000 reisi), Tallinn-Aegviidu (69 000 reisi) ja Tallinn-Keila (42 000 reisi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles