E-Maximast osteti korraga enim kaupa üle 3000 euro eest

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-Maxima tellimuse komplekteerimine.
E-Maxima tellimuse komplekteerimine. Foto: Maxima Eesti

E-Maximal sai täis esimene tegutsemisaasta, mille jooksul kujunes see regulaarseks ostukohaks 16 000 perekonnale Tallinnast ja selle lähiümbrusest.

Maxima teatel suurendati esimese tegutsemisaasta jooksul internetipoe klientidele pakutavat kaubavalikut 4000 tootelt enam kui 11 000 nimetuseni. Aasta ostustatistika näitab, et keskmiselt koosneb e-Maxima tellimus 25 erinevast tootest.

«Kõige aktiivsem klient tellis aasta jooksul veebipoest 112 korral ning ostis kokku 2583 nimetust kaupa,» kirjeldas e-Maxima juht Mihhail Solovjov. Sealjuures aasta kõige suurema tellimuse maksumus oli 3012 eurot. Suurima nõudlusega kaubad olid Solovjovi sõnul piimatooted ning puu- ja juurviljad, tavapärasemast suuremas koguses osteti ka mahlu, vett ning lastekaupu. Klientide tagasiside kohaselt lähtuvad nad kaubavaliku ja koguste puhul just mugavusest.

Maxima Eesti peadirektori Vygintas Šapokasi sõnul annab veebipoe esimene tegutsemisaasta kinnitust tehtud valikutele ning ettevõte jätkab teenuse edasise arendamisega. Eesmärgiks on tellimuste arvu kolmekordistamine ning kõigi enne lõunat tehtud tellimuste kohaletoimetamine samal päeval.

E-Maximas saab tellimusi esitada ööpäev läbi. Ostud toimetatakse toidukaupade veoks kohandatud sõidukitega kohale iga päev kella 8 kuni 22. E-Maxima teeninduspiirkonda kuulub kogu Tallinn ning Haabneeme, Harku, Iru, Järveküla, Kangru, Kelvingi, Laagri, Laiaküla, Leppneeme, Liivamäe, Loo, Lubja, Maardu, Metsakasti, Miiduranna, Muuga, Peetri, Pringi, Pärnamäe, Püünsi, Randvere, Rohuneeme, Tabasalu, Tammneeme, Viimsi ja Äigrumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles