Test: milline käsitööleib mekib kõige mahedamalt?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsitööleibade test
Käsitööleibade test Foto: graafika: Alari Paluots

Kui tavalisest koorikleivast või mustast leivast tekib juba tüdimus, võib maitsmiseks ette võtta kodusema mekiga käsitööleivad. Poekorvi need ehk päris iga päev teed ei leia, kuid võimalus tasub anda neilegi.

Postimehe maitsetestis tuvastati käsitööleibade juures nii saepurust, müslibatoonile sarnanevat kui ka roosimaitselist mekki. Parimat leiba iseloomustasid aga maitsvad kanepiseemned, rukkileivale omane hapukas maitse ning krõmpsuv konsistents, mille tõttu ei lagune leib süües laiali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles