Suvine lennugraafik viib Tallinna lennujaamast 31 sihtkohta

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna lennujaamas kehtib uus suvine lennugraafik, mis lennutab reisijaid mitmetesse sihtkohtadesse senisest veelgi tihedamini ning lisab uusi suviseid marsruute.

Tallinna lennujaama turundusdirektori Eero Pärgmäe sõnul teenindab tänavu suvel regulaarlende ühtekokku 31 sihtkohta 13 erinevat lennufirmat. «Suvisesse graafikusse lisandunud kuurortlinnad Odessa Ukrainas ning Rijeka Horvaatias - nendesse sihtkohtadesse taasiseseisvunud Eestis veel regulaarlende toimunud ei ole,» märkis Pärgmäe.

Eesti lennufirma Nordica avab koostöös Adria Airwaysiga suvehooajaks otselennud Pariisi, Nice’i ja Spliti ning aasta läbi Viini ja Berliini. Täiesti uutest sihtkohtadest on lisandunud Edinburgh Šotimaal, Ukraina kuurortlinn Odessa ning Rijeka Horvaatias.

AirBaltic alustab aasta läbi Vilniusesse ja Amsterdami lendamist ning Hispaania lendudega kolm aastat tagasi alustanud Vueling viib lisaks Barcelonale Tallinnast ka päikesepaistelisse Rooma.

Varasematest suvehooaegadest püsivad Tallinna lennujaama suvises graafikus Ryanairi lennud Bremenisse, Dublinisse ning Girona lennujaama Barcelonas. Mullu Kreekaga lennuühenduse loonud Aegean Airlines jätkab ka sel suvel Tallinnast lendamist, lennutades alates mai lõpust kahel korral nädalas Ateenasse.

Mitmed lennufirmad lisavad suvehooajal lennuplaani lisalende, muutes sihtkohta jõudmise ja ümberistumise jätkulendudele veelgi mugavamaks.

Lufthansa lisab Frankfurdi liinile kolmanda lennu päevas, Finnairi Helsingi liinile lisandub tööpäevadel ka seitsmes lend ning airBalticu marsruudile Tallinna-Riia iga päev väljuv viies lend. Nordica lisab koostöös Adria Airwaysiga suvisesse lennuplaani senise ühe Müncheni lennu asemel kaks lendu päevas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles