Odavbussifirma lisab väljumisi Tallinna ja Võru vahele

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express hakkab sõitma Tallinnast Võrru.
Simple Express hakkab sõitma Tallinnast Võrru. Foto: Toomas Tatar / Postimees / Scanpix

Alates 21. märtsist hakkab odavbussifirma Simple Express teenindama reisijaid Tallinna ja Võru vahel kahel korral päevas. Piletihinnad algavad ühest eurost.

Seni mõlemast suunast ühel korral väljunud Simple Expressile lisandub keskpäevane väljumine Võrust ning õhtune väljumine Tallinnast.

Simple Expressi uus sõiduplaan Tallinna ja Võru vahel:

  • Tallinn - Võru 9:30, 18:45
  • Võru – Tallinn 12:00, 16:00

Tallinnast kell 18:45 väljuv buss sõidab läbi Põlva, ülejäänud läbivad aga Tartu ning Võru vahelise teekonna läbi Kanepi. Kõik bussid peatuvad olulisematest sõlmpunktidest Mäos, Põltsamaal ning Tartus. Lisaks teevad Tallinnast kell 9:30 ning Võrust kell 16:00 väljuvad bussid vahepeatuse ka Paides.

Simple Expressi kommertsjuhi Ott Arumeele sõnul on reisijate huvi Tallinn-Võru suunal tõusvas trendis. Bussifirma piletihinnad algavad ühest eurost ning tõusevad järk-järgult nõudluse suurenedes. «Soodsaimad piletid on saadaval meie veebipoes ning neid saab kasutada ka juhul, kui reisi alustatakse mistahes vahepeatusest,» ütles Arumeel.

Bussi sisenemisel pole vajalik paberpileti olemasolu, vaid veebipoest soetatud piletit võib näidata bussijuhile ka läbi nutiseadme ning nimelise pileti olemasolul piisab isikut tõendava dokumendi esitamisest.

Piletite müük järgnevaks kuuks algab Simple Expressi veebipoes eelneva kuu esimesel kuupäeval. Tallinn-Võru liini teenindatakse turvaliste 49-kohaliste bussidega, milles on olemas tualett, tasuta Wi-Fi ning pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles