Evelin Ilves tahab oma haaret laiendada (3)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilvesse leiba teeb Karja Pagar.
Evelin Ilvesse leiba teeb Karja Pagar. Foto: Tairo Lutter

«Evelini Eluköögis valmisid uued tootenäidised Karja pagariärile katsetamiseks, mekkimiseks ja tulevaseks tootmiseks: kääritatud speltaleib, šokolaadileib, kaera-seemneleib ja mandli-kookoseleib. Loodan mõnd uut maitset varsti poes näha!» kirjutas Evelin Ilves Facebookis.

«Sisuliselt on lugu niimoodi, et ta tegi terve rea asju valmis, mida tema arvates võiks järgmisena analoogse ühisprojektina, nagu meil see Evelini leib oli, teha, aga meil ei ole veel mingit seisukohta. See on praegu tema arvamus, et selliseid asju võiks teha,» rääkis Meie Maale Karja pagariäri juhataja Aivo Kanemägi

Möödunud laupäeval maitses Kanemägi Evelini pakutud näidistooted ära. Praegu ei ole pagariäril veel aga retseptegi, et nende tootmise peale mõelda.

Juhataja tõdes, et võib-olla saavad nad Eveliniga juba aprillis kokku ja teevad midagi kohe valmis, aga lubadust ta ei anna ei selles ega ka pikemas perspektiivis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles