Ootamatu defitsiit Venemaal – luksusautosid kõigile ei jagu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lamborghini ostjate nappuse üle kurta ei saa.
Lamborghini ostjate nappuse üle kurta ei saa. Foto: Reuters/ScanPix

Kui muidu automüük kiratseb, siis Venemaal tekkis ootamatult tuttuute Lamborghinide põud.

2016. aastaks oli Venemaale müümiseks eraldatud 25 uut Lamborghinit, kuid need on tänaseks juba maha müüdud, kirjutab novonews.

Nüüd saab osta vaid neid masinaid, mis jõuavad autosalongi 2017. aastal. Luksusautosid Moskvas müüva Sergei Mordovina sõnul on kaks tellimust  ka juba esitatud.

Ka tunnevad venemaalased juba praegu elevat huvi Lamborghini Uruse vastu, mida hakatakse müüma alles 2018. Mordovini sõnul võitlevad kliendid õiguse eest saada esimesena Venemaal endale see mudel.

Mordovini sõnul esitleb Lamborghini märtsi alguses Genfis toimuval näitusel oma tulevast mudelit, mis ilmselt tuleb välja nime alla Centenario ja hakkab maksma 1,75 miljonit eurot. Masinat pole veel keegi näinud, kuid 40 on juba maha müüdud, kusjuures esimene sissemaks on 500 000 eurot. «Venemaal on juba kaks inimest sellest huvitatud, kuid nad tahavad enne näha pilte,» rääkis Mordovin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles