Postiljon põletas saadetisi metsa all (44)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitte kõik reklaamid ei jõua postkasti.
Mitte kõik reklaamid ei jõua postkasti. Foto: Mihkel Maripuu

Omniva kirjakandja otsustas oma elu mugavamaks teha ning viis saadetised postkastide asemel hoopis metsa alla.

Kakumäe metsa alt leiti esmaspäeval pooleldi põlenud reklaamlehed. «Tuvastasime selle kahetsusväärse juhtumi eile õhtul ning täna hommikul koristasime juba ka Kakumäe metsaaluse ära,» tunnistas Omniva pressiesindaja Mattias Kaiv.

Kaivu sõnul oli tegu inimese rumaluse ja pahatahtlikkusega. «Selle suhtes on meil nulltolerants ja meie töötajate hulgas talle enam kohta ei ole,» kinnitas Omniva esindaja. Tema sõnul kompenseeritakse kliendile tekitatud kahju täies ulatuses. «Laialikandmata ning kõlbmatuks muutunud reklaamid oleme praeguse seisuga ära koristanud ning viinud likvideerimisele,» rääkis Kaiv. Süüdlasele esitatakse ka arve tekitatud kahju kohta.

Kaivu sõnul saavad nad täpsema ülevaate kandetöö toimimisest kontrollpostitustest. «Kontrollpostituse puhul lepitakse kliendiga eelnevalt kokku, mis päeval talle mingi materjal peaks jõudma. Kui kokkulepitud materjal kliendini ei jõua, siis teame juba konkreetse töötaja poole pöörduda,» selgitas Kaiv.

Ta lisas, et kõik ettevõtte autod on varustatud GPS-seadmetega, mis salvestavad autode läbitud teekonna. «Seetõttu on meil täpne ülevaade autode liikumisest igal ajahetkel,» sõnas Kaiv. Kandeautode läbitud teekondadele tehakse ka pistelisi kontrolle. Lisaks kontrollitakse ka igat juhtumit, kus mõni klient edastab kaebuse saamata jäänud reklaami kohta.

Kommentaarid (44)
Copy
Tagasi üles