Lugeja küsib: kas Kaup24 teeb petlikke allahindlusi? (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleval Loverte veebipoe hind, all sama toote (soodus)hind Kaup24 veebipoes.
Üleval Loverte veebipoe hind, all sama toote (soodus)hind Kaup24 veebipoes. Foto: Kuvatõmmis

«Veebipood Kaup24 reklaamib, et kõik parfüümid on kuni 80 protsenti soodsamad, kuid nad on selle hinna lisanud tavahinna juurde. Teistes veebipoodides on lõhna tavahind peaaegu sama mis Kaup24 soodushind,» kirjutas lugeja.

Vastab Kaup24 juhatuse liige Maris Kivi.

Kaup24 ei tõsta allahindluste näitamiseks vana hinda kunstlikult kõrgemaks - hinnaerinevus erinevates e-poodides tuleneb sisseostusüsteemi erinevusest. Kaup24 kasutab erinevalt mitmest teisest Eesti e-poest Baltikumi-ülest sisseostusüsteemi, mis võimaldab Eesti tarbijatele pakkuda laia tootevalikut vaatamata kohati keskmisest kõrgemale esmasele müügihinnale.

Samas on meie eesmärk pakkuda Eesti tarbijatele võimalikult hea hinnaga tootevalikut - allahinduse suurus ja toote lõpphind sõltub kohaliku turu nõudlusest ning toote turuhinnast. 

Kaup24 on koostöös tarbijakaitseametiga põhjalikult analüüsinud toodete hinnastamist, et tagada tarbijaile kvaliteetset teenust. Kinnitust on leidnud fakt, et Kaup24 toodete hinnad ja allahindlused on reaalsed ning tarbijast lähtuvad.

https://kaup24.ee/et/

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles