Turule jõudis suurima kõne-ja internetimahuga kõnekaart

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue kõnekaardiga peaks Tele2 sõnul jätkuma internetti kuuks ajaks.
Uue kõnekaardiga peaks Tele2 sõnul jätkuma internetti kuuks ajaks. Foto: SCANPIX

Tele2 tõi turule nö «kõik ühes» kõnekaardi, millel on teistest kõnekaartidest suurem kõneminute, SMS-ide ja 4G interneti maht.

«Kuigi olemasolevad kõnekaardid reklaamivad end samuti «kõik ühes» teenusena, sisaldavad nende stardikomplektid vaid 1-3 euro eest teenuseid, mis tähendab, et klient saab teha kõnesid vaid 23-60 minutit, saata paarkümmend SMS-i või kasutada mobiilset internetti maksimaalselt paar päeva, enne kui tal tuleb juba raha kaardile juurde laadida,» selgitas Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema.

Tele2 uue kõnekaardi stardipaketiga saab kasutaja helistada viis sada minutit, saata viiskümmend SMS-i ning kasutada 2GB mahus kiiret 4G internetti, millest peaks Tele2 sõnul jätkuma vähemalt kuuks.

Kuigi täna kasutab valdav osa mobiilsideteenuse klientidest lepingulist telefoninumbrit, näeb Tele2 kõnekaarti esimese lahendusena neile, kes ei saa mobiilioperaatoriga lepingut sõlmida, soovivad kasutada teenust lühiajaliselt või hoida oma kulusid kontrolli all.

«Kuna kõnekaardi kasutamiseks pole vaja sõlmida lepingut, otsustavad kõnekaardi kasuks noored kliendid ise või nende vanemad. Nii saavad vanemad kergesti ka laste kulusid kontrolli all hoida,» tõi Seema näite.

 «Lühiajalise teenuste kasutajate hulka kuuluvad näiteks turistid, kes vajavad kõiki teenuseid korraga taskukohase hinnaga ning ilma pika mõtlemiseta, kuidas neid aktiveerida või juurde tellida,» lisas Seema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles