Mees jäi rongi luku taha

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronge kontrollitakse enne lukku panemist.
Ronge kontrollitakse enne lukku panemist. Foto: Kristjan Teedema

Pühapäeva öösel jäi Paldiskis rongi lõksu napsutanud mees, kes sisenes sõidukisse viimasel minutil.

«Läksime mehega perroonil seisvast rongist mööda ja meie tähelepanu äratas koputus. Vagunis oli mees, kes koputas aknale,» vahendas venekeelne Postimees  Maria tehtud  postitust sotsiaalmeedias. Pere läks jaama dispetšeri poole ja selgitas olukorda. Dispetšeri sõnul masinist juba magavat ja «elektrirongis on soe ning seal on tualett», meenutas naine vestlust.

Elroni pressiesindaja Mai Vahtriku sõnul jõudis 16. jaanuaril viimane rong Paldiskisse kell 22.50. Klienditeenindaja käis enne rongist lahkumist vagunid läbi ja kontrollis, kas kõik reisijad on väljunud. Samuti kinnitas rongijuht, et tema lahkudes oli rong tühi.

«Nagu videolt näeme, astus samal ajal, kui rongijuht tagumisest uksest väljus, rongi eesotsast sisse meesterahvas. Ta istus istmele, ehkki rongil olid kirjad «Paldiski», ja veetis rahulikult aega ka pimedaks läinud rongis,» rääkis Vahtrik.  Kuna rongijuht meesterahvast ei märganud, lülitas ta rongi välja, kontrollis ka väljastpoolt üle ning lahkus puhkeruumidesse.

Kella ühe paiku öösel helistas dispetšer rongi meeskonnale ja andis teada, et klient on rongis ning vajab abi, mispeale läks rongijuht ning aitas kliendi välja. «Meesterahvas, kes oli üsna heas tujus ja tundus veidi napsine, sai jätkata oma tegemisi,» ütles Vahtrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles