Teraviljatootja otsib tervislikuimat talveküpsetist

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootja foto

Teraviljatootja Veski Mati alustab koostöös Angeelika Kangiga tervislike talveküpsetiste konkurssi ja ootab kõigi küpsetamishuviliste retsepte.

Erinevate jahusortide populaarsus kasvab Eestis kiiresti ja nisujahu kõrvale on tekkinud mitmed muud tervislikud jahud. «Eestlased on kõvad küpsetajad ning kringli ja koogi kõrval kasvab ka koduse leiva, saia ja pirukate küpsetamine, milles kasutatakse odra- ja tatrajahu või täistera rukkijahu,» sõnas Veski Mati turundusdirektor Heikki Põhi.

Seetõttu alustab Veski Mati tänasest tervislike talveküpsetiste konkurssi, mille parimad retseptid aitab välja valida kohvikupidaja ja kokaraamatute autor Angeelika Kang. «Minu lemmikuteks on ka odra-, tatra- ja kaerajahu, millest küpsetan põhiliselt sepikuid ja karaskeid,» lausus Kang.

Talveküpsetiste konkursile on oodatud nii magusate kui soolaste küpsetiste retseptid. «Soovitan valida võimalikult lihtsad retseptid, mida on kerge järele proovida,» andis Kang nõu.

Konkursile saab saata oma retsepti ja küpsetise pildi kuni 3. veebruarini Veski Mati Facebooki lehel.

Konkursi parimad saavad auhinnaks kastitäie 15 erineva Veski Mati jahuga ja personaalse koolituse Angeelika Kangi koduköögis, samuti avaldatakse parimad retseptid Veski Mati retseptiraamatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles