GoAdventure jätkab Hurghada reisidega

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bella Vista hotell Hurghadas.
Bella Vista hotell Hurghadas. Foto: AFP/SCANPIX

Reisikorraldaja GoAdventure kinnitab, et jätkab reise Tallinnast Hurghadasse senise lennugraafiku alusel.

«8. jaanuaril Hurghada hotellis toimunud intsident ei muuda Hurghada piirkonnas ohutaset. Meie otsus Hurghada lende senise graafiku alusel jätkata tugineb Egiptuse turismiministri Hisham Zazou ja Eesti välisministeeriumi ametlikule informatsioonile, mis ei kinnita terroriohtu suurenemist Hurghada piirkonnas,» ütles GoAdventure'iga samasse gruppi kuuluva Travel Media Group OÜ ärijuht Julia Tehver.

Tehver kinnitas, et klientide ohutus on nende tähtsaim prioriteet ning reisikorraldaja jälgib tähelepanelikult välisministeeriumi soovitusi, saades lisaks operatiivset infot oma partneritelt, Egiptuse turismiministeeriumilt, esindajatelt kohapeal ning teistestki kanalitest.

Egiptuse turismiministri avalduse kohaselt oli Hurghada hotellis «Bella Vista» aset leidnud intsidendi näol tegemist ebaõnnestunud rööviga, mitte terroriakti katsega. Täna on kõik kolm kannatanut stabiilses seisukorras, üks neist on juba haiglast kodus ning kaks ülejäänut ootavad haiglast väljakirjutamist. Samuti kinnitas turismiminister, et valitsuse julgeolekujõud suurendavad veelgi turvalisuse taset turismipiirkonnas, et tagada veel suurem turistide ohutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles