SuperBus kavandab uue liini loomist Eesti ja Läti vahel

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superbus alustas Eestis sõitmist.
Superbus alustas Eestis sõitmist. Foto: Jaanus Lensment

SuperBus.com avab tõenäoliselt maikuus uue rahvusvahelise liini Tallinn–Pärnu–Riia, mis on Tallinn-Pärnu siseliini pikenduseks. Riiga hakkab SuperBus mõlemal suunal sõitma kolmel korral päevas.

«Kinnitame oma praegustele rahvusvahelise liini klientidele, et me ei kao kuhugi. Uue liini avamine laiendab meie võimalusi,» selgitas SuperBusi tegevjuht Lauri Helke.

Helke väitel oli näha, et Tallinn-Varssavi liin oli populaarne ja sellele tekkis oma kindel klientuur. «See PolskiBus’iga koostöös opereeritud liin on aga talvegraafiku tõttu peatatud. Seepärast otsustasime avada uue liini, et tulla vastu reisijate soovidele,» lisas ta.

Tõenäoliselt hakkavad esimesed bussid Riiga sõitma maikuus. Informatsiooni varsti avanevast piletimüügist jagatakse SuperBus.com Facebooki lehel ja uudiskirjas, mille saab Facebook’i kaudu enda e-postile tellida.

«Tänu uue liini avamisele saame tööd pakkuda veel mõnele tublile Eesti bussijuhile. SuperBus.com plaanid ei piirdu vaid Eesti turu teenindamisega - loodame, et peagi saame teatada ka teistest laienemisplaanidest,» usub SuperBus.com piirkonnajuht Jaan Mürk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles