Korterimüüja lubab ostjale kauba peale külmikutäie smuutisid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need smuutid koos külmikuga saab korteriostja kauba peale.
Need smuutid koos külmikuga saab korteriostja kauba peale. Foto: KV.EE

Kinnisvaraportaalist Kv.ee leiab alates eilsest müügilt korteri Lasnamäel, mille omanik lubab ostjale anda kauba peale ka külmikutäis värskeid smuutisid.

«See idee tuli sellest, et tegelikult antakse uuel aastal hästi palju lubadusi – kes lubab jõusaalis hakata käima, nagu ma isegi eelnevatel aastatel – et siis uuel aastal saaks uues kodus tervislike eluviisidega pihta hakata,» rääkis oma isiklikku korterit müüv tallinlane Raido (27), kes muidu igapäevaselt tegeleb üürikorterite vahendamisega. «Kuidagi peab hallist massist eristuma – muidu ei jää üldse silma,» rääkis turundushuviline noormees.

Alates eile õhtust on kinnisvaraportaalis Kv.ee müügil kahetoaline korter Lasnamäe tänaval Tallinnas, mille hinnaks oli 28. detsembri hommiku seisuga 59 500 eurot. Üldjoontes ei erine see kuulutus teistest sarnastest korterimüügi pakkumisest, kui üks rida välja jätta. Kõrvuti kirjeldusega «värskelt renoveeritud hea asukohaga korter Kadrioru ja kesklinna läheduses» seisab veel lause «Kampaania korras saab korteri ostja endale kaasa külmkapi sisu, milleks on 8 kasti tervislikku ning maitsvat Froosh smuutisid!».

«Ma ise olen ka smuutisõber ja siis mõtlesin, et see peaks inimestele peale minema küll – ja on näha ka, et läheb,» sõnas korterimüüja, kellega on tänahommikuse seisuga juba kümmekond korterist huvitatud inimest ühendust võtnud. «Ma ei olegi jõudnud kõiki aegu kirja panna,» tähendas originaalse müügikuulutusega välja tulnud noormees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles