Kartuli-bataadipüree jõuluroa kõrvale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Restoran Wu Wei kokad Aare Sild ja Raul Normak jagavad Borjomi jõuluretseptide lehel oma kullafondist kartuli-bataadipüree retsepti.

Kartuli-bataadipüree

Koostisosad

  • 200 g kartulit
  • 200 g bataati
  • 2 spl võid
  • 100 g vahukoort
  • 4 spl vahtrasiirupit
  • 2 spl võid
  • 100 ml puljongit
  • pipar 
  • sool

Valmistamine

Tükelda kartulid ja bataadid, sega läbi vahtrasiirupi, oliivõli, soola ja pipraga. Küpseta ahjuplaadil kuni pehme - 30-40 min.

Lisa sulatatud või ja puljong ning püreeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles