Moehuvilisi oodatakse jõuluteemalisele stiiliõhtule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Läheb

Kodumaine rõivabränd LÄHEB ja ehtedisainer Kristi Liiva ootavad moesõpru inspireerivale õhtule 11. detsembril kell 17.00 Stockmanni naisteosakonna III korrusele, moedisaini showroomi ZERO° pop-up poodi.

Moeõhtul esitletakse LÄHEBi sügis-talvist kollektsioon «The One» ja Kristi Liiva Jewelry talvekollektsiooni «Frosted Beauty». Lisaks viiakse läbi elegantne jõuluteemaline fotosessioon fotograaf Maria Mylnikovaga. Soovijad saavad kauni soengu ja meigi KaRaJa MaKe Up professionaalide abil.

LÄHEB on kodumaine rõivabränd, mis keskendub naisterõivastele ja oma olemuselt on väljapeetud ning klassikalised. Ja peamine – need rõivad rõhutavad naiselikku ilu.

Kristi Liiva Jewelry ehted on loodud naisele, kes hindab ehtes ajatut elegantsi ja käsitöö luksuslikku peensust. Disainer Kristi Liiva kasutab oma loomingus erinevaid poolvääriskive ning looduslikke pärleid. Kollektsioonidest leiab naiselikult klassikalisi ehteid nii argipäeval kandmiseks kui ka pidulikumaid ehteid erilisteks hetkedeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles