Endisesse telefonijaama rajatakse üürikorterid

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja.
Kortermaja. Foto: Margus Ansu / Postimees

Endise Haapsalu telefonikeskjaama ostnud ettevõtja Taavi Käsk kavatseb selle teisele korrusele ehitada üürikorterid ja jätta esimese korruse büroopindade tarbeks.

Tamme tänava maja teisele korrusele on kavandatud 18 väikest üürikorterit 27 toaga, vahendab Lääne Elu. Igas toas on oma dušinurk ja kööginurk ja teisele korrusele pääsemiseks tuleb lift ja vähemalt üks korter ehitatakse invavõimalustega.

Üürnikena näeb Käsk eelkõige iseseisvat elu alustada tahtvaid noori või pensionäre, kes senise korteri asemel sooviks väiksemat elamispinda, aga ka neid, kes näiteks võlarattasse sattunud, senisest kinnisvarast ilma jäänud ja soovivad nüüd oma elu joonele saada. Ta ei välista sedagi, et üks pagulaspere võiks ehitatavas üürimajas elamispinna leida.

Käsk ütles, et üürihind tuleb viis kuni 6 eurot ruutmeeter, millele lisanduvad ka kommunaalkulud. «Üürihind on küll keskmisest tiba kallim, kuid et pind on väike, on kogukulu siiski väiksem kui eraldi korteris,» rääkis ta.

Refereeritud artiklit saab lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles