16 asja, mida mõtleb iga jõuluvihkaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grinch, kes varastas jõulud
Grinch, kes varastas jõulud Foto: SCANPIX

Jõuluaeg on tore aeg, kuid kõik inimesed pole sugugi selle fännid. 

The Mirror pani kirja rea mõtteid, mis on ühel või teisel hetkel turgatanud pähe kõigil jõuluvihkatel.

1. Jõuluaeg algab igal aastal järjest varem. Kui vihkad jõule, saad maruvihaseks selle üle, et kaubanduskeskused panevad jõuluasjad välja juba OKTOOBRIS!

2. Jõulukaardid on mõttetud. Sa annad tüki paberit mulle, mina annan tüki paberit sulle. Nad koguvad paar nädalat tolmu, kuni me mõlemad need ära viskame. Miks mitte säästa meid mõlemat vaevast ja seda üldse mitte teha?

3. Glögi on täielik röövimine. Kes otsustas kuumaks ajada punase veini, lisada suhkru, muuta see vähem alkohoolseks ja müüa kahekordse hinnaga?

4. Mul on kõrini Mariah Carey kuulamisest. Wham ja Mariah teevad iga jumala aasta comebacki. Kas teate, et laulu on võimalik üle mängida? Pidev ketramine ei tee neist klassikat. 

5. Sugulased peaksid lõpetama mu sööma sundimise. Mulle sobib mu tavapärane kalorikogus, aitäh! Ma ei pea seda neljakordistama ja kahe päevaga viis kilo juurde võtma.

6. Kõik on liiga rõõmsameelsed. Jõulude ajal tundub igal pool tuju muutuvat. Kuid mitte neil, kes jõule vihkavad. Jaanuar võiks kiiremini tulla.

7. Aeg harjutada «jumaldan seda kingitust» nägu. Ehkki valmistume selleks igal aastal, ei suuda me kunagi täielikult vallata kunsti teha nägu, nagu meil oleks paari sokkide üle tõeliselt hea meel.

8. Kontori jõulupeol surevad unistused. Kuid sa lähed sinna ikka ja passid vaikselt nurgas, kuni su kolleegid endal margi täis teevad ja üksteisega amelevad.

9. Jõulutelevisioon pole kunagi nii hea, kui sa loodad. Kõik su lemmikud seebikategelased surevad.

10. Lapsed on pöördes suhkrust ja VALEDEST. Ärgem üldse mainigem seda, et võõras mees tuleb salaja su tuppa ja see on päris veider. Miks me valetame oma lastele? Ja miks lubame neil piiramatult kommi süüa?

11. Miks pean veetma aega inimestega, kellega ma läbi ei saa? Sellel on põhjus, miks me ei ela enam koos oma lähisugulastega. Sellegipoolest reisime kõik kord aastas tagasi vanematekoju ja vaidleme pirukate ja telekapuldi üle.

12. Mind ümbritsevad purjus inimesed. Peohooaeg tähendab, et ühissõidukid on täis jõululaule jauravad lärmakaid kampasid ja tänavatel tuleb hüpelda okseloikude vahel.

13. Ma olen kuni järgmiste jõuludeni pankrotis. Sulle ei pruugi jõulud meeldida, kuid su perele ja sõpradele küll. See tähendab, et pead neile jõulukingitusi ostma täishinna eest. Soodusmüük algab nädal hiljem, kuid sul pole lubatud nii kaua oodata.

14. Jõuluturgude kaup on täiesti ülehinnatud. Kuus eurot vorstisaiakese eest? Ei, aitäh. 

15. Ma tahaks poodi minna, kuid ei soovi lömastatud saada. Inimesed valguvad kaubanduskeskustesse massidena, mis tähendab, et su ümber pole vähimatki isiklikku ruumi.

16. Rongisõit on maapealne põrgu. Isegi, kui satud rongile, mis ei hiline, pressitakse sind tõenäoliselt võõra inimese kaenlaauku. Häid jõule!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles