Parvlaeva Regula liiniline naasmine lükkus edasi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Regula.
Parvlaev Regula. Foto: Erik Prozes / Postimees

Parvlaev Regula, mis oli eelmisel nädalal korralises dokihoolduses, kuid mida ei saanud suure tuule tõttu nädalavahetusel dokist alla lasta, naaseb liinile tõenäoliselt teisipäeval, mil on prognoositud tuule vaibumist.

Kuigi nädalavahetuse ja esmaspäevased väljumised on olnud raskete ilmastikuolude tõttu häiritud, kehtib alates tänasest Rohuküla-Heltermaa liinil talvine sõiduplaan, teatas Väinamere Liinid.

Rohuküla-Heltermaa liinile jõuab Regula teisipäeva õhtul. 

Hommikused reisiajad mandri ja Hiiumaa vahelises sõidugraafikus ei muutu, väljudes tavapäraselt Rohukülast kell 6.30 ja 10.00 ning Heltermaalt kell 6.30 ja 8.30. Samuti ei muutu kella 20.30 väljumine.

Alates keskpäevast jätkuvad üleveod kahetunnise intervalliga, kus põhireiside ajad on kell 12.30, 14.30, 16.30, 18.30, 20.30, 22.30. 

Täpne sõiduplaan igal päeval oleneb reiside arvu tellimusest nädalas.

Talvegraafikule üleminekuga paraneb Väinamere Liinide kinnitusel ka laupäevane sõidugraafik – enam ei ole laupäeviti kuuetunnist reisivahet keset päeva, mis senises sõiduplaanis reisijaid häiris.

Talvine laevareis mandri ja Hiiumaa vahel kestab umbes 1,5 tundi olenevalt ilmaoludest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles