Elisa levi Saaremaal on valdavalt taastunud

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm.
Torm. Foto: Erik Prozes

Tormi tagajärjel tekkinud elektrikatkestuse tõttu jäi täna hommikul suur osa Elisa klientidest Saaremaal levita. Enamik Elisa Saaremaa tugijaamasid on nüüdseks taas töökorras ning Elisa mobiilsideteenused töötavad taas.

Elisa võrgujuhi Andrus Kaarelsoni sõnul on levi Saaremaal, sealhulgas ka Kuressaares suures osas taastunud. «Hajutatult esineb Saaremaal veel  üksikutes kohtades levihäireid, kuid ka need saavad tänase päeva jooksul likvideeritud,» täpsustas Andrus Kaarelson.

Nädalavahetuse tormituulte tagajärjel tekkinud elektrikatkestuste tõttu jäi täna hommikul alates kella 8st levita suur osa Elisa klientidest Saaremaal. Elektrilevi on enamiku elektrikatkestustest Saaremaal praeguseks kõrvaldanud.

Levi Saaremaal oli olemas veel kuni täna hommikul kella 8ni, sest ülekandevõrk töötas Elisa varugeneraatoritel,» selgitas Kaarelson.  «Elisa hooldustiim on Saaremaal kohapeal juba olemas ning valmis reageerima kohe, kui elekter taastub.»

Tormi tõttu oli nädalavahetusel väiksemaid katkestusi üksikutes Elisa tugijaamades, kuid suuremat piirkondlikku levikatkestust ei toimunud. Enim olid tormi tõttu häiritud Saaremaa, Hiiumaa ja Valgamaa mobiilside tugijaamad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles