Õnnelik juhus tõi kallihinnalise sõrmuse selle kaotanule tagasi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemantsõrmus. Foto on illustratiivne.
Teemantsõrmus. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Londonis elav noor mees aitas kalli teemantsõrmuse kaotanul selle tagasi saada, kui andis oma leiust teada populaarse sotsiaalmeediavõrgustiku kaudu.

Londonlane Andrew Samuels (31) leidis möödunud nädalavahetusel Earl’s Courti piirkonnas väljas käies Nando restorani esiselt tänavalt kahekaraadise teemantsõrmuse, vahendab The Telegraph.

«Ma liikusin parajasti peolt koju, kui kõht läks tühjaks ja mõtlesin, et astun mõnes kiirtoidukohast läbi ja võtan midagi hamba alla,» rääkis mees Daily Mailile. Kuna aga õhutemperatuur oli võrdlemisi külm, siis ta loobus oma plaanist ja otsustas hoopis kiiresti koju minna.

Tänavale kukkunud sõrmust nägi ta ainuüksi seetõttu, et püüdis kuidagi mantli endale ümber mässida ning kõndis mahasuunatud pilguga kodu poole, mistõttu sätendav sõrmus talle ka lõpuks silma jäi. Mehe sõnul ei olnud varem ta midagi sellist leidnud – kallihinnaliseim asi seni on olnud ühenaelane münt.

Kuna mees on mitu korda ise sattunud elus olukorda, kus ta on oma mobiiltelefoni ära kaotanud, siis ei mõelnud ta hetkegi, vaid pani kohe oma pildi leiust üles Facebooki, et selle õige omanik üles leida. Eile andis naine endast ka märku ning tõendas seda kindlustuspaberite abil.

«Minu jaoks oli tegemist muinasjutulise lõpuga – see näitab, kui palju head on võimalik sotsiaalmeedia abil korda saata, rääkis mees, lisades, et tunneb, et on sellega teinud oma selleaastase heateo.

«Ma ise olen oma mobiiltelefoni oma neli või viis korda ära kotanud ja alati sellest ka sotsiaalmeedias teada andnud – iga kord olen ma selle ka tagasi saanud,» märkis Samuels.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles