Tuntud firma pesukuivati võib põhjustada põlengu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesukuivati viga võib seada kodu ohtu.
Pesukuivati viga võib seada kodu ohtu. Foto: SCANPIX

Kuna osa Indesiti pesukuivateid võivad põhjustada põlengu, on ettevõte alustanud suure kampaaniaga võimaliku ohutusprobleemi kõrvaldamiseks.

Kontroll puudutab Hotpoint-Aristoni ja Indesiti kuivateid, mida toodeti ajavahemikus aprill 2004 ja oktoober 2015, teatas ettevõte.

Võimaliku vea kõrvaldamata jätmisel on väga väike tõenäosus, et kuivatamisel riietelt eraldunud ebemed võivad kütteelemendiga kokkupuutel tekitada tuleohu. Kui kuivatit ei jäeta järelevalveta, võib masina kasutamist kuni teenindusaja saabumiseni jätkata.

Indesit alustas teenindusprogrammi oktoobris Suurbritanniast ning palub nüüd ka teiste riikide klientidel, kes soetasid Indesiti ja Hotpoint-Aristoni kuivati ajavahemikus aprill 2004 kuni oktoober 2015, ettevõttega ühendust võtta veebilehe www.indesithotpointsafety.com kaudu. Indesit pakub kuivatiomanikele võimalust lasta tehnikul tasuta koduvisiidi käigus masina võimalikud puudujäägid kõrvaldada.

Whirlpool omandas Indesiti 2014. aasta oktoobris.  Whirlpooli kaubamärk Hotpoint, mida müüakse Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika piirkonnas ei ole seotud kaubamärgiga Hotpoint, mida müüakse Põhja- ja Lõuna-Ameerikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles