Kurgipurgis leidus ebameeldiv lisand

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina ostetud kurgipurgis oli toode hallitama läinud.
Kristiina ostetud kurgipurgis oli toode hallitama läinud. Foto: Lugeja foto

Eile ostis Kristiina Tallinnas asuvast Punasest Selverist hapukurke, mille säilivustähtajaks oli küll 26.detsember, ent purki avades vaatas talle seal vastu hallitus.

«Viimasel ajal müüakse poodides pidevalt imelikke hallituselõhnalisi soolakurke,» kurtis Kristiina, kelle sõnul on raske poelettidelt kvaliteetset ja maitsvat kurki leida.

Tema ostetud hapukurkide edasimüüjaks on Ida-Virumaal asuv Germani talu, mille peremehe Germani sõnul on probleem eelkõige selles, et purgikaaned ei kinnitu niivõrd hästi ja lasevad õhku sisse. Peremees lisas, et tegu naturaalse, ilma säilitusaineteta kurgiga, mida hallitus tegelikult ei riku, kurk olevat veel siiski söödav.

Foto: Lugeja foto

«Saame need ämbrid Leedust ning paneme kurgid sisse, kuid kui see ämber lahtiselt seisab, hakkab tõepoolest hallitus tekkima ning niimoodi see kaua ei säili,» ütles ta.

Selveri kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid edastas kliendile vabandused ning llisas, et ebakvaliteetse toote eest makstakse kliendile kauplusesse pöördumisel raha tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles