Piletikontrolör murdis tüssajat tabada lootes maha tualetiukse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ÖBB rong.
ÖBB rong. Foto: Joe Klamar

Austria Raudtee (ÖBB) oli sunnitud vabandama tudengineiu ees intsidendi tõttu, mil liiga innukas piletikontrolör murdis maha tualetiukse, et tabada võimalikku piletita sõitjat.

«See oli väga alandav ja piinlik,» ütles Villachist pärit Jennifer ajalehele Kleine Zeitung. Tüdrukul on kuupilet ning ta sõidab ülikooliõpingute tõttu iganädalaselt Krumpendorfist Klagenfurti ja tagasi, vahendab Local.  «Ilma reisijat ette hoiatamata ei tohiks midagi sellist teha, sest see on kõige alandavam viis, kuidas piletita reisijat tabada,» lisas ta.

ÖBB pressiesindaja Christoph Posch kinnitas, et selline juhtum leidis rongis aset. «Piletikontrolör nägi rongi sisenemas hulka kerjuseid ning veidi hiljem oli tualeti uks lukustatud. Ta kahtlustas, et nad peidavad end seal, mida on ka varem ette tulnud,» lisas ta.

Lisaks pidas Posch vajalikuks rõhutada, et tegu polnud sisserändajate, vaid töötajatele juba varasemast teadaolevate piletita sõitjatega.

Tualetis häiritud Jenniferi jättis rongifirma selgitus külmaks. «Leian, et igaühel on tualetti kasutades õigus privaatsusele,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles